24 Temmuz 2017 Pazartesi

Yunanistan tatili turistik mekanları otelleri ve leziz yemekleri

Yunanistan Hakkında Bilgiler

Yunanistan yolculuğu ve Yunan adalar, Yunanistan yolculuğu, rehberlik eder;Kocaman, Yunanistan tatillerinde önemsiz sayar. Yunanistan’ın bir büyük-ölçek tur hizmetinin, gezdiği gibi ve Yunanistan tatillerinin olduğu gibi, biz, sana en yüksek bedeller ve en iyi hizmeti teklif edebiliriz. Senin, planın olduğu andan itibaren, senin seçeneğinin önemsiz sayılan Yunanistan turu, lütfen senin tatilini ayırması için bizim tur hizmetimizi çağırır, ve bizim en iyi hizmetimizle para hariç!

Yunanistan Tarihi
Bugün doğru-yolculukla senin karşılanabilir Yunanistan turunu ayırın bizim tur hizmetimize bakarsın, bir kara tur paketi veya Yunan ada, gezdiği için, bizim kuyumuz, personelin, senin için en iyi çözümü bulacak olduğunu eğitti.

Biz, hepinize bunda ayrıntıları vermeyi deneriz, Yunanistan ve onun büyük şehir Atinası, gerçekten harika yerlerdir senin oturman için senin seçeneğinin yerini sağlayan internet üzerinde rezervasyona seçmekte sana yardım eder, ve bilgi, bakar, Yunanistan turu olduğu için. Yunanistan, güney Avrupa’da yerleştirilir. Yunanistan ve Yunan adalar, Avrupa’nın favori varış yerlerinin biridir.

Yunanistan'da Kesinlikle Görülmesi Gereken Yerler
Yunanistan'da görülmesi gereken yerleri sıralamak oldukca kolay ve saymakla bitmez aslında. Öte yandan bu yerlerden 5 tanesini şeçmek de bir o kadar zor. Bu yüzden işin kolayına kaçıp Yunanistan'ı ilk kez ziyaret edecek olanlara en popüler yerlerden bize göre kesinlikle ziyaret edilmesi gerekenleri sizler için derledik.

Atina Akropolis
Yunanistan'ın hatta batı medeniyetinin sembolü Akropolis arkeoloji kompleksi görülmeden kimse Yunanistan'ı gördüm diyemez. Herkesin Yunanistan denince aklında canlanan antik tepe Akropolis her yıl milyonlarca turistin akın ettiği Yunanistan'ın en popüler cazibe merkezidir. Yunanistan'da görülmesi gereken yerlerin başında gelen Akropolis'le ilgili daha fazla bilgi ve resimler için Akropolis sayfasını ziyaret etmelisiniz. Öte yandan Akropolis'e giriş saatleri, açık-kapalı olduğu günler ve giriş ücreti gibi pratik bilgiler için Akropolis Bilgi sayfasını ziyaret etmelisiniz. Hazır Akropolis'e gitmişken hemen yakınlardaki Akropolis Müzesini de ziyaret etmeyi unutmayın.

Hanya
Yunanistan'da görülmesi gereken yerler arasında ikinci sırayı Girit'in en güzel kenti Hanya'ya verdik. Hanya kenti türk mahallesi Splantzia, Topanas semti ve Hanya tarihi Venedik limanı ile Yunanistan'da görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Hanya'ya Atinadan havayoluyla doğrudan Hanya Havalimanına ya da Atina Pire (Piraeous) limanından Hanya Suda limanına feribotla gitmek mümkündür.

Feribot seferleri kış aylarında haftanın 4 günü yaz aylarında ise hergün gündüz ve gece olmak üzere iki kez bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul'dan Girit'in Kandiye kentine Aegean havayollarının direk seferleri bulunmaktadır. Hanya ile ilgili daha fazla bilgi ve resimler için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Santorini
Santorini adası Yunan adaları denince bir çok kişinin aklına gelen ilk adadır. Yaklaşık 20 bin nüfusa sahip olan adanın yaz aylarında nüfusu oldukca artmaktadır. Her yıl yaklaşık yarım milyon turist adayı ziyaret etmektedir. Adaya olan yoğun taleb ve adanın doğal turist kapasitesi neticesinde Yunanistan'ın turistler için en pahalı adalarından biri olmaktadır.

Santorini adası Antik Girit Minoan medeniyetinin ilk yayıldığı yerlerden biri ayrıca Minoan medeniyetinin yok olmasına yol açan volkanın bulunduğu adadır. Santorini'ye Girit'ten ve Atina'dan deniz yoluyla ya da hava yoluyla farklı noktalardan ulaşım mevcuttur.

Knosos - Kandiye
Yunanistan'da kesinlikle görülmesi gereken yerlerden bir diğeri de Minoan Medeniyetine ait kalıntıların sergilendiği açık hava Knossos kompleksidir. Knossos Avrupa'nın en eski kentidir. Knossos Girit'in Kandiye şehrinde yer almaktadır.

Rodos
Rodos'la ilgili fazla söze gerek yok Yunanistan'da kesinlikle görülmesi gereken yerlerde ilk beşte yer almaktadır. Türkiye'ye oldukca yakın bir konumda bulunan Rodos adası özellikle tarihi yapıları ve sokakları ile oldukca özel bir yerdir.

Yunanistan'daki En İyi 10 Plaj

1. Süper Cennet Plajı, Mikonos: Mikonos’un plajları kristal suları ve altın rengi kumu sayesinde, pek tabi çok yıldızlı hizmeti ve kusursuz organizasyonundan söz etmeye gerek bile yok, Ege’de en iyi olarak ün kazandı. İsmine en uygun mükemmelliklerden biri, Süper Cennet, yarı saydam turkuaz suyuyla geniş plajlı koydur. Dalın ve yüzeye çıkmadan gözlerinizi açın, bir kerede neden Yunanistan’ın en güzeli olarak değerlendirildiğini anlayacaksınız.

2. Lalaria Plajı, Skiathos: Lalaria’nın büyüsünü yakalamaya hangi kelimeleri gücü yeter ki? Adanın ticari markası, sık sık en çekici plaj ünvanını kazanıp ve ününü dünya çapında duyurmuştur. Zümrüt suyu ve dimdik yükselen kayaların altındaki pürüzsüz beyaz çakıl taşları, yakından görmek için sabırsızlanan istekli ziyaretçilerle dolu düzinelerce günlük tekneyi cezbediyor.

3. Sarakiniko Plajı, Milos: Rüzgar ve dalgalarca ilgi çekici şekillere dönüşmüş tebeşir kadar yumuşak süt beyazı kayalar. Kıyıdan uzaklaştıkça mavinin her tonuna dönen yeşil sulu derin bir körfez. Psychedelic.

4. Kolymbithres Plajı, Paros: Noussa koyuna sıkışmış bu ünlü plajın muhteşem mavi-yeşil suyu ve çeşitli boyutlarda enfes altın koylu hayali görünüşlere ait şekillere dönüşen pürüzsüz grimsi kayaları vardır.

5. Shipwreck Koy (Navagio) Plajı, Zakynthos: Panayiotis denen eski bir teknenin Zakynthos’u dünyaca ünlü kılan binlerce anlık fotoğrafın ve videonun yıldızı olacağını kim tahmin edebilirdi ki? Karaya oturduğu plaj dimdik beyaz kayalarıyla, turkuaz suyu ve beyaz kumuyla büyülü bir ortam oluşturmaktadır. Bu inanılmaz temiz suyuna dalmaktan kesinlikle kendinizi alıkoyamayacaksınız.

6. Myrtos Plajı, Kefalonya: Assos ve Argostoli arasındaki bu inanılmaz plaj tam anlamıyla nefes kesicidir. Adada tartışmasız en ünlü olan plaj, Yunanistan’ın herhangi bir ilk on listesinde olmazsa olmazdır. Beyaz kum, ince çakıllar, inanılmayacak kadar yüksek uçurumların dibinde masmavi sular - bir kere gördüğünüzde bir daha unutamazsınız.

7. Kanal D'Amour Plajı, Korfu: Sidari ve Peroulades arasındaki bu sürreal ortama inanabilmek için görmek gerekir: beyaz, oyulmuş kayalar, mağaralar, küçük plajlar, mavi-yeşil su. Olağan dışı oluşumlar arasında, Canal d'Amour ön plana çıkıyor. Kim bu kayanın dar açıklığında yüzerse diğer tarafta aşkı bulacaktır derler.

8. Porto Katsiki Plajı, Lefkas: Gün batımıyla turuncuya dönen muazzam beyaz kayalıkların dibindeki bu plaj tüm Akdeniz’de en iyi altı plajdan biri seçildi.

9. Balos Plajı, Girit: Akdeniz’de en iyilerden biri olarak değerlendirilen Yunanistan’daki diğer bir en egzotik plaj olan Balos Kissamo yakınında batı Girit boyunca uzanır. Burada toprak pembe ve beyaz olarak parıldar, Venedik kalesiyle Gramvousa adacığı manzaraya masalsı bir not eklerken su, mavi ve yeşilin en büyüleyici tonlarını bir araya getirir.

10. Voidokoilia Plajı, Mora: Messinia’daki bu plajın fotoğrafları aşırı hızlı bir şekilde yayıldı. Enfes mavi-yeşil suyu çevreleyen bu beyaz kum sanki teknik ressamın elinden çıkmış gibi şüphe uyandıran mükemmel bir yarım daire gibidir. Arkasındaki bozulmamış çevre de Yunanistan’ın ilk on plajı arasında gösterilmesinin başka bir sebebidir.

Yunanistan'da Gece Hayatı

Yunanistan’ın her noktasında eğlence var: Atina, Selanik, Kikladlar, Girit, Rodos, Korfu, Arahova. Ve tabii ki dünyaca ünlü uluslararası buluşma noktaları: Mikonos ve Yunanistan’ın dünyanın her yerinden hayranları kendine çeken Girit’te Hersonissos ve Malia; Zante’de Lagana ve Korfu’da Kavos’un olduğu gibi parti adalarıdır.

Yunanistan gece hayatının tanıdık yüzlerini keşfedin: lüks otellerin sakin barları ve adalardaki ay ışığının teknelere ve denize parladığı retro barlar. Sizin için hazırlanmış plajda bulunan barlarda dans edin; sabahlara kadar ikram edilen shotların ve kokteyllerin tadına bakın.

Adaların ara sokaklarını süsleyen şık barlarda çalan etnik, rock, Latin ve Yunan müziğine; ve sokaklarda son ses House ve En iyi 40 türünde, dünyanın her yerinden konuk DJlerin katıldığı kulüplerin müziğine kulak verin. Partiler ve özel etkinlikler günün ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Köy meydanlarındaki panayırlar ve festivallerde kendinizi büyük bir dans dairesinin içinde, yerel halkla el ele onların geleneklerini devam ettirirken bulabilirsiniz.Yunanistan’dan ayrılırken, ‘eğlence’ kavramına eskisi gibi bakmadığınızı fark edeceksiniz!

Atina’da Gece Hayatı

Atina'da gece yeni başladı. Otelin havuz barından: bir mesaj gönderen Akropolis’i göreceksiniz: eğlenmenin tam zamanı! Yavaşça kokteylinizi yudumlayın, müziğin ritmine kapıldıkça, şehir önünüze serilecek ve sizi eğlenceye davet edecek. Zaman eğlenme zamanı.

Akşamı geçirmenin binden fazla farklı yolunu keşfedeceksiniz: canlı Yunan müziği ve DJ setleri ile hip barları, açık hava kulüpleri ve buzukilerdeki dans masaları sizi bekliyor. Geceyi nerede bitirdiğiniz önemli değil, unutulmaz anlar yaşamak üzeresiniz.

Mikonos’ta Gece Hayatı
Mikonos’un çok uluslu ortamında badanalı kaldırımlarında gezerken, sayısız meşhur bar ve kulüplerde rahatı yerinde Atinalılar, şık Avrupalılar ve ünlülerle karşılaşacaksınız. Zarif Kiklad estetiği ile dolu tasarım detayları ve gülümseyen yüzlerle, sihir ve parıltı dolu büyüleyici bir akşam sizi bekliyor.

Gece başladığında sahildeki kulüplere gidip Ege manzarası eşliğinde sabaha kadar çılgınca dans edeceksiniz. Ertesi gün, parti erken başlar. Plaj barlarında DJ’ler her türden çalar ve güneşin altında, elinizde şampanya ayağınız kumlarda ritme ayak uydurursunuz.

Selanik’te Gece Hayatı
Şehir merkezinde atmosfer gece ve gündüz boyunca diri bir enerjiyle doludur. Her bir adımda şu saklı cevherleri keşfedeceksiniz: tarihi kafeler, eski ambarlarda bulunan yenilenmiş sanayi ve müzik alanlarında tasarımı etkileyici şekilde yapılmış kulüplerin yanı sıra samimi barlar, canlı rock konserlerinin ev sahipliği.


Yerlilerin favori uğraklarına gidip her zevki tatmin edebilecek Selanik cevherleri hakkında size rehber olmalarına izin verin. ‘Kuzeyin gelini’ olarak anılan bu şehirde eğlence güneşin doğuşuyla sunulan sıcak bir çorba gibi yerel bir gelenektir.

Yunanistan İklim
Yunanistan, yarımadaya ait ve dağlık bir ülke cazibe ve güzellikte benzersizdir. Bu güzel Yunanistan ülkesi, dünyada başka herhangi bir yerden daha çok kültür ve tarihi değeri tutar.

Bizim Yunanistan listemiz, gezer, Yunan adalar: Yunanistan, Atina, anakara ve Yunan adalarda gezer.
Tur paketleri, çok daha az bedeldir. Onlar, en popüler alanlar ve Yunan adaların bir kısmında yer alır.Yunanistan ve Yunan adalar, Yunanistan’da tatil tatilleri için favori varış yeridir.

Doğru-yolculuk, Yunanistan ve Yunan adalara yolculuğu sağlar, Yunanistan, aile turu olan paketleri gezer, Yunanistan’da balayı geçirir, özel turlar olan grup turu, kol gezer, oteller, ve bütünüyle ortak hizmetlerin türü ve bilgi, yolculuk yapmayı anlattı, ve Yunanistan boyunca tatil.

Yunanistan Tarihi
Bizim tur hizmetlerimiz, Yunanistan, Yunanistan tur rehberi, yolculuk ve bir Yunanistan otel rehberine tam rehberdir. İnsanların çoğu, Yunanistan’da tatilleri seçer, kristalle her adanın birçok güzel manzara ve uzun kumlu plajları, suları açtığı için.

Bazıları, en üst dünyanın plajlarının olduğu gibi düşünülür. Ülkenin ana cazibelerinin biri, onun kıyılarını dekore ediyor olan birçok Yunanistan plajıdır. Bütün Yunanistan plajlarının, onların kendi güzelliği var, ve cezbetir. Bunlar, bizim takımımızın ve kamu düşüncemizin, çoğundan itibaren güzel düşündüğü plajların bir kısmıdır.

Bizim bütün Yunanistanımız, gezer, yolculuklar, tatil, deniz gezileri kişiler için özellikle tasarlanan, aktif tatiller arıyor ve, kim, özel yeri beğenir, ve lüks, taşır, iyi yiyecek ve şarapla içeride bir gevşemiş birleştirdi.
Yunan adalara en iyi yol, feribot botu tarafındandır. Onlar, ucuzdur, ve lokantalarla gevşetmek, ve güzel dekor.

Uzak Yunan adalara botlar, Crete’yi beğenir, Rhodes, ve Lesvos, akşamda bırakır. Bir kabinle, bir otelde uyumaya gitmek gibidir, ve yeni bir yerde uyandırmak. Botlar, caddenin karşısındadır. Her ada için feribotları bulmanın olduğu sana söyleyen dokta bir harita vardır. Sen hatta, fazla buna rağmen botta onlara satın alabilirsin, eğer sen, bir kabini istersen, sen, önceden onu almalıydın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder